Om os

Om os

KH Auto ApS er et bilhus med større fokus af eksportering af biler til udlandet, hvori vi går op I vores service og tilgængelighed. Hos KH Auto ApS er kundernes tilfredshed vores absolut første prioritet, vi har over 5 års erfaring under bæltet og stræber efter at tilfredstille kunderne efter bedste evne. Siden etableringen af forretningen har vi købt og solgt over 3000 biler fra danmark ud til diverse lande i Europa, såsom Polen, Rumænien, Litauen, mm. Derudover sælger vi også biler i landet, dog ikke med samme fokus som eksportering.

Har du svært ved at få solgt din bil?

Har du problemer med at få solgt din gamle bil, ønskes der et mere moderne køretøj eller skal det gamle bare ud? Så kontakt os! Vi leder altid efter biler og er altid klar til at fri dig fra køretøjet du ikke længere har brug for.

Kan bilen ikke sælges på eksport?

Her hos KH Auto hjælper vi den almindelige borger med at få solgt sin bil til markedspris.

Vi køber også frikørte taxaer, campere, mm.

Hos KH Auto ApS er der 100% gennemsigtighed, samt er kundetilfredsheden vores første prioritet.

Problem med transport?

Er der et problem med transport, eller er der ikke mulighed for at sende bilen af sted til os? Intet problem, vi har nemlig vores helt egen autotransporter og kunder har derfor muligheden til at aftale afhentning med os, uden at skulle betale for andre former for transportering.

om os - KH Auto ApS - IMG 0617 scaled 1 - Om os