Vi køber alle biler

Skal du sælge din bil? Så køber K. H. AUTO den gerne – ja, faktisk køber vi alle biler.

Det er helt bogstaveligt. Altså, vi giver tilbud på alle, der vil have et tilbud. Og det gælder også for din bil. Uanset mærke, model og stand.

Læs med herunder, og find ud af hvad du kan få for din bil hos os.

Derfor køber vi alle biler

Hos K. H. AUTO ser vi værdi i alle biler – for vi kan nemlig videresælge dem alle igen.

Det er der en ganske simpel årsag til. Som bilforhandler arbejder vi nemlig strategisk med eksport. Det sikrer os et større marked, hvor vi altid kan finde en køber, der vil give den rigtige pris for bilen. Det er derfor vi køber alle biler.

Det kommer dig til gode – for dét sikrer dig, at du altid kan komme af med din bil. Og der er flere fordele endnu.

Få en god pris for din bil hos K. H. AUTO

Når vi arbejder med eksport af biler betyder det nemlig også, at vi nyder godt af den internationale efterspørgsel, som er højere end den man finder i lille Danmark.

En høj efterspørgsel skaber højere priser, og det kan mærkes hele vejen ned i din lomme. Som eksportforhandler kan vi nemlig tilbyde dig højere priser end du typisk ville få fra en lokal bilforhandler. Det er ikke bare noget vi siger – du kan selv prøve det af.

Hent et godt og uforpligtende tilbud nu

Hvis du har 3 minutter på hånden, så kan du bruge dem på at få et godt tilbud fra os af. Alt du skal gøre er blot at udfylde formularen på siden her med de informationer, vi skal bruge på din bil. Husk: Vi køber alle biler – også din.

Når du har indsendt formularen vender vi tilbage til dig med et tilbud, som du selvfølgelig er fri til at acceptere eller afvise. Det er helt og aldeles uforpligtende. Men vi tør godt love på forhånd, at det bliver svært at afslå.

vi køber alle biler - KH Auto ApS - iStock 1183809886 min scaled 1 - Vi køber alle biler

Sælg din bil hos os