Sælg din bil hos os

Hvis du skal sælge din bil, så er der garanteret én ting, du har særligt fokus på: Prisen, du kan få for den.

Hos K. H. AUTO opkøber vi alle slags biler for at eksportere dem til udlandet. Når vi sælger til udlandet har vi et større marked at operere i, hvilket højner vores chancer for at få den rigtige pris. Dét kommer dig til gode – for det betyder også, at vi som forhandler kan tilbyde dig mere for din bil end du typisk ville få hos andre forhandlere.

Læs med herunder, og find ud af om vi er det rigtige match for dig.

Sælg din bil til os (vi køber alle slags)

Hos K. H. Auto eksporterer vi alle slags biler. Og det betyder også, at vi køber dem alle.

Selvfølgelig vil den pris, vi kan tilbyde dig, afhænge af ting som bilens mærke, stand og kilometertal. Disse informationer skal vi bruge fra dig, hvis du vil sælge. Men vi byder på alle biler – så hvorfor ikke få et ekstra godt tilbud med fra os på vejen?

Som en bonus lover vi dig, at vores tilbud kommer til at konkurrere med de bedste, du får.

Sådan kan vi tilbyde dig mere for bilen

Når en forhandler byder ind på en bil, så er det typisk fordi forhandleren øjner en chance for at kunne sælge den igen fra samme bilhus.

Sådan foregår det ikke hos K. H. AUTO. Sælger du din bil til os, så bringer vi den ud på det internationale marked. Det giver os bedre muligheder for at finde den rigtige kunde og en god pris.

Og i sidste ende betyder det også, at vi kan tilbyde dig mere for din bil end andre forhandlere typisk kan. Konkret betyder det ekstra penge i din lomme, hvis du sælger din bil til os.

Få et godt tilbud, og sælg din bil i dag

Så hvis du gerne vil af med din bil i dag, og have betalingen stående på kontoen i morgen, så tøv ikke med at række ud til os.

Brug et par minutter på at udfylde formularen herunder, og fortæl os mere om din bil – så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud.

sælg din bil hos os - KH Auto ApS - IMG 0624 scaled 1 - Sælg din bil hos os

Sælg din bil hos os