Sælg bil til forhandler

Skal du sælge din bil er der grundlæggende to muligheder: sælg den privat, eller sælg bilen til en forhandler.

Hos K. H. AUTO er vi en forhandler, der opkøber biler af alle mærker og modeller. Og vil du sælge din bil til en god forhandler, så giver vi selvfølgelig også dig et godt tilbud.

Læs med herunder,

Derfor giver salg af brugt bil til forhandler mening

Når din brugte bil har udtjent sin værnepligt hjemme hos dig, og det er tid til at komme videre, så kan en forhandler være et mellemled, der giver mening for dig. Hvorfor, tænker du måske? Jo, herunder får du et par gode grunde.

For det første, så går salg af brugt bil til en forhandler typisk meget hurtigere end hvis du selv ville stå for at arrangere et privat salg. En forhandler lever af at købe og sælge biler – og de fleste er til at lave en god og hurtig aftale med.

Derudover er det en myte, at en forhandler altid giver en lavere pris end bilen rent faktisk er værd. For eksempel kan eksport-forhandlere typisk få mere for bilen i udlandet – og så kan de betale dig den rigtige pris for din brugte bil her og nu. K. H. AUTO er sådan en eksport-forhandler. Og vi giver gode priser for de brugte biler, vi køber – prøv selv herunder.

Få et godt tilbud – og en hurtig handel

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på din bil – og en hurtig handel oven i hatten, skulle du være tilfreds?

Så tøv ikke med at udfylde formularen herunder. Brug 3 minutter, og giv os de informationer vi har brug for til at vurdere din bil. Så vender vi tilbage til dig med et tilbud, som vi lover bliver svært at afslå.

sælg bil til forhandler - KH Auto ApS - IMG 0624 scaled 1 - Sælg bil til forhandler

Sælg din bil hos os