Sælg bil til export

Når bilen skal sælges er der mange, der kun overvejer to muligheder: Privat salg, eller salg til den lokale bilforhandler.

Men der er også en tredje fordelagtig mulighed, som mange ikke er klar over – og det er at sælge bilen til export. Her skal du bruge en forhandler, som arbejder med export af biler. Dét finder du hos K. H. Auto.

Herunder kan du læse mere om fordelene ved at sælge din bil til export. Og hvis du vil kan du også få et tilbud allerede i dag.

Fordelene ved salg af biler til export

Hvis du vil sælge din bil, så bør du overveje alle de kort, du har på hånden. Der er typisk 3.

Du kan sælge privat – men det tager tid og energi, og så skal du være god til at forhandle.

Du kan også sælge til det lokale bilhus. Denne løsning går typisk hurtigere, men du får til gengæld heller ikke lige så meget for bilen som hvis du solgte den privat.

Og så er der den gyldne middelvej: Salg af biler til export.

Her får du både en hurtig salgsproces, og et bedre bud på bilen. Eksportøren tager nemlig bilen videre på det internationale marked, hvor efterspørgslen er højere – og det betyder bedre priser hele vejen ned. Også til dig.

Hagen er selvfølgelig, at du skal kende til en god forhandler, der arbejder med eksport af biler – men det er præcist sådan en forhandler, som K. H. Auto er.

Få et godt tilbud med det samme

Vi står altid klar til at give et godt tilbud på enhver bil – uanset mærke og model. Så hvis du er interesseret i at vide hvor meget du kan få for eksport af din bil, så er det nu du udfylder vores formular.

Brug 3 minutter, og giv os de informationer vi skal bruge herunder. Så vender vi tilbage til dig med en pris, som bliver svær at afslå. Men det er selvfølgelig 100% uforpligtende for dig.

sælg bil til export - KH Auto ApS - IMG 0624 scaled 1 - Sælg bil til export

Sælg din bil hos os