Sælg bil til eksport

Skal bilen sælges? Så bør du overveje at sælge din bil til eksport – for det gør både købsprocessen hurtigere, og betyder ofte flere penge i lommen for dig.

Hos K. H. AUTO har vi mange års erfaring i salg af biler til eksport. Vi har etableret de internationale forbindelser, og lever bl.a. af opkøb af danske biler for at give dem nyt liv hos udenlandske brugere.

Og vi giver selvfølgelig også et godt tilbud på din bil.

Læs med herunder, hvor vi fortæller hvorfor det giver mening for dig.

Sælg din bil til eksport, og få mere i lommen

De fleste sælger enten deres bil via private aftaler, eller til en lokal bilforhandler. Og det er der både fordele og ulemper ved.

Sælger du privat skal du selv afsætte tid og energi til salget. De rigtige bud skal komme ind, og mange vil garanteret gerne se bilen. Du skal være god til at forhandle – og så skal du regne med en del afhoppere i processen. Det kan tage lang tid.

Sælger du til en lokal forhandler kan salget typisk gå hurtigere, men det er ikke sikkert, at du får den rigtige pris for bilen. Forhandleren skal jo gerne kunne tjene på bilen, og biler til eksport købes sjældent. Her bliver bilen solgt lokalt – og så underbyder forhandleren dig selvfølgelig med vilje.

Men sælger du bilen til eksport, derimod, så kan du få det bedste fra begge verdener. En hurtig handel, og til den helt rigtige pris. For eksportøren har et større marked, og kan derfor ofte få mere for bilen i udlandet.

Derfor giver det mening at sælge din bil til eksport. Og her kommer K. H. AUTO ind i billedet.

Skal vi give dig et godt tilbud?

Hos K. H. Auto køber vi alle biler til eksport. Og hvis du vil se hvad du kan få, så kan du prøve salg af bil til eksport af med det samme.

Brug 3 minutter, og giv os nogle informationer om din bil i formularen herunder. Vi vender tilbage med et godt tilbud – og det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

sælg bil til eksport - KH Auto ApS - IMG 0624 scaled 1 - Sælg bil til eksport

Sælg din bil hos os